SAMSLAB.be                       bel ons op 058 42 02 49            sam.de2002@gmail.com                      Account

Lasersnijden

 

Lasersnijden en lasergraveren zijn beide heel leuke technieken om je creativiteit de vrije loop te laten. U kan hout, acrylaat, glas, aluminium, leder, rubber en nog enkele materialen graveren. Lasersnijden kan in hout, acrylaat, leder, rubber, ... Speciale onderdelen in plaatmateriaal kunnen voor u gemaakt worden met deze techniek, denk bijvoorbeeld aan pakkingen van motoren die niet meer gemaakt worden of aan een leuk bord met de openingsuren van uw zaak. Ook kan je led licht verwerken in het acrylaat zo creeër je leuke lampjes dat u kan gebruiken als trofee, nachtlamp, relatiegeschenk, ...

Heeft u een svg bestand? Dan kan ik hiermee direct aan de slag!

Hebt u een speciale aanvraag, aarzel dan niet om ons te contacteren.