SAMSLAB.be                       bel ons op 058 42 02 49            sam.de2002@gmail.com                      Account

Home

 

Welkom bij Sam's Lab. Ik ben afgestudeerd als Bachelor student Industrieel product ontwerp bij HOWEST in Kortrijk en als ondernemer maak ik allerhande producten met 3D printers, Lasercutter en borduurmachine. In onze webshop vindt u bepaalde standaard beschikbare objecten maar 90% van ons werk bestaat uit gepersonaliseerde "on demand" creaties.

Bij mij kunt u terecht voor het vormgeven van Uw persoonlijke creaties en ideeën. Momenteel beschik ik over 13 3D printers voor alle mogelijke toepassingen. Daarnaast beschik ik over een zeer veelzijdige lasercutter waarmee ik kan graveren op hout, leder, glas, steen, aluminium, enz... Ik kan ook snijden door hout tot een dikte van 8mm, acrylaat, leder, karton en stof. Verder beschik ik over een professionele borduurmachine waarmee 6 kleuren ineens geborduurd kunnen worden.  Indien u een pasklare (.STL) file levert voor de machines, kan ik meteen aan de slag. Het is eveneens mogelijk om uw ideeën door mij te laten omzetten in de juiste digitale file die de machines aanstuurt.

Contacteer mij gerust voor een vrijblijvend voorstel voor uw creaties. In mijn fotoalbum ziet u alvast enkele voorbeelden van projecten.

Aangezien ik nog aan een tweede bachelor opleiding bezig ben, kan het soms even duren voor ik antwoord op emails.